De ce votez?#15

Azi, una mai speciala. Dar scurta. E destul sa vedeti imaginea de mai jos si veti sti ca Rusia e aproape. Insa ne putem pastra pe directia noastra, aia spre Vest. Locul ala pe care l-am invidiat mereu si unde au plecat ai nostri sa munceasca. N-ar fi plecat daca ar fi fost ok spre Est, nu? Nu cred ca va e dor de vremurile apuse acu ceva timp, nu?

image-2016-11-14-21414164-0-romania-inconjurata-tari-pro-ruse
sursa: hotnews.ro (http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21413806-harta-romania-prinsa-tot-mai-strans-clestele-rusiei-moldova-bulgaria-ales-presedinti-pro-kremlin-care-alatura-liderilor-din-ungaria-serbia-cehia-slovacia.htm)

Da, rusii ne-au inconjurat. Ii avem vecini la est, la vest, la sud si la nord. Suntem ultimul pilon american pe aici. Noi si Polonia. Sa speram ca vecinii nostri nu vor alege in continuare calea spre Moscova.
Si rusii nu se joaca. Au destabilizat intreaga regiune. Iar cu un Trump suferind de durere-n cur de Europa, nu-i a buna. La ultimele alegeri din Muntenegru, s-a incercat asasinarea prim-ministrului de catre un grup de filorusi. (sursa:mediafax.ro)

Situatia nu-i roz. Daca ne predam si noi PSD-ului, s-a dus dracu toata treaba asta cu Vestu’ misto.

HAI LA VOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

One Reply to “De ce votez?#15”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *