Internet gratuit Orange. Doar internet.

Update: 10.06.2016.

Aplicatia si-a schimbat destinatia. Nu mai distribuie iubirea ta ci sustinerea pentru echipa de fotbal a Romaniei. Puteti descarca aplicatia de pe Android momentan.


Daca esti abonat Orange si detii un smartphone, ceea ce sigur faci, poti obtine internet gratuit (maxim 10GB) si un voucher de 10 euro pe care-l poti cheltui in magazinul on-line orange sau intr-un Orange Shop. Vom vorbi mai tarziu despre magaria din spatele acestui voucher. Traficul este valabil timp de o luna si se va consuma inaintea creditului deja existent.

Este o oferta aparuta cu prilejul Sfantului Valentin. Nu stiu daca a fost anuntata cu mai mult timp in urma sau poate ca urmare a anuntului Vodafone conform caruia acesta din urma va oferi internet nelimitat la viteze 4G tuturor utilizatorilor sai dar si celor care nu sunt clienti Vodafone pentru 2 zile (14-15 februarie). In caz ca nu esti client Vodafone, mergi intr-un magazin de-al lor si ceri o cartela. Este gratuit.

Legat de oferta celor de la Orange, trebuie sa instalezi o aplicatie numita My Heartbeats . Bagi numele si numarul de telefon, accepti conditiile si vei primi un SMS cu un cod. Apoi va trebui sa iti masori bataile inimiie. Cum? Tii degetul pe camera si blit concomitent timp de 10 secunde. Iti va explica aplicatia ce si cum. Pe urma, ai posibilitatea de a trimite sunetul batailor inimii tale unui contact. MB cadou vor veni si la tine si la destinatarul mesajului si se calculeaza astfel: numarul de batai ale inimii pe minut x 10. Exemplu: 88bpm -> 880 MB pentru fiecare. Mai multe puteti citi in Termenii si Conditiile campaniei. Poti participa indiferent ca esti client pre-pay sau detii un abonament la Portocalii.

Legat de Voucher, este o magarie totala! Poti achizitiona doar anumite produse. In lista cu termenii si conditiile campaniei sunt 2 link-uri: unul catre produsele care pot fi achizitionate doar impreuna cu un abonament Orange si altul catre produsele care pot fi cumparate fara abonament. Problema e ca amandoua link-urile duc la pagina de start a campaniei, deci nimic folositor. Daca ai ajuns, din greseala, la link-ul cu 19 pagini de produse, nu te obosi, nu va functiona nici unul din voucher-ele primite (unul pentru tine si unul primit odata cu sunetul inimii celui care ti-a trimis mesajul). Ti se va spune ca voucher-ul nu functioneaza pentru aceste produse. Aceste produse le puteti consulta dand un click aici. Pe de alta parte, articolele pe care le puteti cumpara cu ajutorul reducerii, le puteti gasi aici. Sunt doar 4 pagini iar cel mai ieftin produs porneste de la 61 euro.

De ce e o magarie? Pentru ca tu accepti termenii si conditiile pentru a intra in campanie dar accepti niste balarii de fapt. Produsele care intra in jurisdictia voucher-ului sunt prezentate sub link-ul catre conditiile impuse de organizator. Vedeti mai jos.

2

 

 

Si, mai jos puteti vedea ca intre cele doua informari ale Orange este o neconcordanta. Sunt puse link-uri diferite.  Prima imagine este de la “Intrebari frecvente” iar a doua din pagina cu Termenii si Conditiile campaniei.

3 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ca tot romanul, m-am bucurat cand am vazut un chilipir, de ce sa nu recunosc? Dar, dupa ce am testat o tona de produse sa vad unde functioneaza si unde nu functioneaza voucher-ul, am inteles ca e doar o magarie cu scop de PR si publicitate. Per total, Orange iti ofera doar niste MB. Multumesc, Orange! Dar pe de alta parte, sunt curios ce zice firma despre contradictia dintre conditiile pe care te obliga sa le accepti si rubrica “Intrebari Frecvente”. De ce nu sunt aceleas link-uri?
Lista cu produsele pe care le puteți cumpăra pentru a beneficia de voucher fără a încheia un contract cu ei.
image

Aplicația a devenit disponibila și în App Store.

One Reply to “Internet gratuit Orange. Doar internet.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *